Doneer nu

Contact

Stuur een bericht

Vraag
Name(Vereist)

Door dit formulier te gebruiken gaat je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens via deze site. Lees de Privacy verklaring

Bel ons
06 83808090
Martha Krijgsheld

Stuur een mail
Algemeen:
info@fasstichting.nl

Voorlichting:
martha.krijgsheld@fasstichting.nl

FAS Stichting Nederland

Postbus 13
9980 AA Uithuizen

KvK: 02078380

Voorlichting

Wilt je voorlichting over FAS, dan zijn er diverse mogelijkheden. De voorlichters van de FASstichting kunnen een voorlichting verzorgen voor hulpverleners, onderwijs, verslavingszorg, etc.

Verder verzorgen de voorlichters lessen binnen diverse onderwijsinstellingen. Ook is het mogelijk een bijeenkomst te beleggen rond een kind of volwassene met FAS om samen te zoeken naar juiste aanpak en oplossingen.

We vragen je vriendelijk de reiskosten van de voorlichter te vergoeden en indien mogelijk een donatie te doen aan de FAS Stichting.

Fas Stichting

KvK: 02078380

Wij zetten ons in om via voorlichting en wetenschappelijk onderzoek FASD te voorkomen. Daarnaast geven wij ondersteuning aan families en hulpverleners en behartigen wij onze belangen bij overheden, instellingen en industrie. Wil jij ons steunen?
Doneer nu
envelopephone-handsetmap-markertext-size linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram