Doneer nu

Contact

Stuur een bericht

Vraag
Name(Vereist)

Door dit formulier te gebruiken gaat je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens via deze site. Lees de Privacy verklaring

Bel ons
06 83808090
Martha Krijgsheld

Stuur een mail
Algemeen:
info@fasd.nl

Voorlichting:
martha.krijgsheld@fasd.nl

FASD Stichting Nederland

Postbus 13
9980 AA Uithuizen

KvK: 02078380

Voorlichting

Wilt U meer weten over FAS en FASD, een algemene voorlichting over FASD of een netwerkbijeenkomst rond een persoon met FASD, dan zijn er diverse mogelijkheden. De voorlichters van de FASD Stichting kunnen een voorlichting verzorgen voor hulpverleners, onderwijs, verslavingszorg, etc.

Verder verzorgen de voorlichters lessen binnen diverse onderwijsinstellingen. Ook is het mogelijk een bijeenkomst te beleggen rond een kind of volwassene met FAS om samen te zoeken naar juiste aanpak en oplossingen.

We vragen om de reiskosten van de voorlichter te vergoeden en een vrije donatie te doen aan de FASD Stichting.

Vaak kan een voorlichting online snel geregeld worden.

FASD Stichting

KvK: 02078380
RSIN: 816226222

Wij zetten ons in om via voorlichting en wetenschappelijk onderzoek FASD te voorkomen. Daarnaast geven wij ondersteuning aan families en hulpverleners en behartigen wij onze belangen bij overheden, instellingen en industrie. Wil jij ons steunen?
Doneer nu
envelopephone-handsetmap-markertext-size linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram