Doneer nu

13 oktober 2021

Hang ze maar op een takje

We versieren samen de kerstboom die we eerder die week hebben opgehaald. We proberen dat niet te vroeg te doen. Eerst Sinterklaas voorbij, dan nog een verjaardag en daarna de voorbereidingen op Kerst. Ik heb de dozen met kerstspullen van zolder gehaald. De laatste jaren was het lastig om een boom in huis te halen. De kinderen waren dol op de ballen, haalden ze uit de boom, ze vielen stuk op de grond en voordat het Kerst zag de boom al heel zielig uit. Een paar jaren kocht ik een klein boompje die boven op een kast werd gezet. Dat hielp. Opeens ontdekte ik het ei van Columbus. Rieten versieringen, daar kon niks mis mee gaan!

Vol enthousiasme begonnen de kids me te helpen. Eerst de lichtjes er in en daarna de versieringen.

“Hang ze maar op een takje” zei ik. Met de tong uit de mond waren ze bezig. Ik hoog, de kids laag.

En daar hingen ze, precies zoals afgesproken, letterlijk op een takje….

FASD Stichting

KvK: 02078380
RSIN: 816226222

Wij zetten ons in om via voorlichting en wetenschappelijk onderzoek FASD te voorkomen. Daarnaast geven wij ondersteuning aan families en hulpverleners en behartigen wij onze belangen bij overheden, instellingen en industrie. Wil jij ons steunen?
Doneer nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram