Doneer nu

9 oktober 2021

Moe

Het is vrijdagavond 8 uur en ik wil nog een blog schrijven. Waarover moet die gaan? Over de gebeurtenissen van afgelopen week? Over een voorval op dinsdag? Altijd inspiratie te over. Er gebeurt altijd zoveel!! Maar ik ben moe. Erg moe.

Ik probeer in deze periode (corona lockdown) dapper vol te houden. Mijn geadopteerde dochter met FAS van 6 doet het echt veel beter dan dat ik van te voren gedacht had. Ze doet dapper haar huiswerk met wat hulp van mij. Maar de middagen zijn lang en ze verveelt zich snel. En dan gaat ze klieren. En ik moet toch echt thuis ook werken. Ik laat haar een filmpje kijken. Halverwege is ze het zat. Ze begint heen en weer te lopen, lades open te trekken en snoep te zoeken. Ik doe mijn laptop dicht en besluit met haar een eind te gaan fietsen. Fijn! Ze knapt altijd op van een buitenactiviteit. Heerlijk fietsen we een rondje door het bos. Het is een doordeweekse dag, nu kan het, morgen niet, dan is het me te druk.

Thuis probeer ik mijn thuiswerk weer wat op te pakken. Eventjes lukt het, maar al snel maakt ze het me onmogelijk om door te gaan. Ik geef het op. Maandag maar weer verder. Sorry baas!

Ik ga met haar bloemen zaaien in de tuin. We geven de plantjes water en ze springt op de trampoline. Ik denk aan al het werk dat nog ligt te wachten. De toiletten schoon, even dweilen, de boodschappen, de was. Ik ben moe. Ik verlang naar het gewone leven. Naar kantoor, naar een kind op school.

Maar dat zit er nog even niet in.

Dit weekend maar even goed bijtanken en maandag er weer tegenaan!

Fijn weekend!!

FASD Stichting

KvK: 02078380
RSIN: 816226222

Wij zetten ons in om via voorlichting en wetenschappelijk onderzoek FASD te voorkomen. Daarnaast geven wij ondersteuning aan families en hulpverleners en behartigen wij onze belangen bij overheden, instellingen en industrie. Wil jij ons steunen?
Doneer nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram