Doneer nu

15 februari 2024

Taskeforce Alcoholvrije start

De Taskforce Alcoholvrije Start zet zich in voor een alcoholvrije start voor ieder kind. De Tasforce Alcoholvrije Start bestaat uit vertegenwoordigers van beroepsverenigingen en (kennis)partners zoals het College Prenatale Zorg, het Trimbos-Instituut en de FASD Stichting

Het hoofddoel van de Taskforce Alcoholvrije Start is dat iedereen met een zwangerschapswens tijdens de zwangerschap, de kraamperiode en de borstvoedingsperiode geen alcohol drinkt.

Professionals in en rondom de geboortezorg hebben een belangrijke taak om alcoholgebruik te signaleren, wens-, aanstaande- of jonge ouders te adviseren en hen te ondersteunen om geen alcohol te drinken voor, tijdens en na de zwangerschap. De Taskforce ondersteunt professionals hierbij.

Over de Taskforce Alcoholvrije Start - Trimbos-instituut

FASD Stichting

KvK: 02078380
RSIN: 816226222

Wij zetten ons in om via voorlichting en wetenschappelijk onderzoek FASD te voorkomen. Daarnaast geven wij ondersteuning aan families en hulpverleners en behartigen wij onze belangen bij overheden, instellingen en industrie. Wil jij ons steunen?
Doneer nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram